Murgul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://murgulmtal.meb.k12.tr
Adres : Küre Mahallesi Çimenli Caddesi No9 Murgul/ARTVİN
VİZYON : Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmak.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 12.ULUSLARARSI MEB ROBOT YARIŞMASI(SİVAS) HIZLI ÇİZGİ İZLEYEN KATEGORİSİ SON 10 ROBOT ARASINA KALMA. 13.ULUSLARARSI MEB ROBOT YARIŞMASI(SAMSUN) HIZLI ÇİZGİ İZLEYEN KATEGORİSİ SON 4 ROBOT ARASINA KALMA.

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Saatler : 08:00 - 17:00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Çimenli Köyü Girişi Murgul / Artvin
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İlçe Merkezine 3 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 34
Sportif Etkinlikler : Futsal, Masa Tenisi, Satranç
Bilimsel Etkinlikler : TUBİTAK 4006 Bilim Şenliği,TEKNOFEST Robot Yarışmaları
Proje Çalışmaları : Güneş Enerjisi ile Çalışan Tekerlekli Sandalye, Okuyan Artvin Projesi